APIE SVETAINĘ - PASKIRTIS,TIKSLAI,VEIKIMO PRINCIPAS

Visais klausimais apie svetainės darbą - rašome čia.
Post Reply
admin
Site Admin
Posts: 6
Joined: Tue Jan 10, 2023 4:18 pm

APIE SVETAINĘ - PASKIRTIS,TIKSLAI,VEIKIMO PRINCIPAS

Post by admin »

Svetainės paskirtis:
- profesionaliame lygyje dalintis informacija apie įvairius GENERAL MOTORS gaminamų automobilių programinius /elektroninius modifikavimus, kompiuterinės diagnostikos , gedimų nustatymus, remonto klausimus.
- profesionaliai padėti visiems norintiems giliau pažinti savo automobilių programines galimybes bei patiems jas modifikuoti

Svetainės veikimo principas :
- dalis svetainės yra atviro tipo, kurioje diskusijos yra viešai prieinamos.
- dalis svetainės yra uždaro tipo, kurioje informacijos skaitymas yra apribotas. Norint pasiekti šią informaciją, reikia įsigyti prenumeratą, kuri yra suskirstyta į kategorijas.
- bet kokius klausimus galima uždavinėti be jokių apribojimų. Kol nėra konkretaus atsakymo iš administracijos pusės,tol klausimai matomi viešai. Jeigu rašant atsakymą į užduotą klausimą reikės specifinių žinių, didelė tikimybė kad klausimas bus perkeltas į prenumeratos zoną pagal klausimo specifiką.

Kodėl nematau kai kurių skyrių informacijos

Dalis informacijos šioje svetainėje yra apribota nuo viešo peržiūrėjimo. Norint peržiūrėti tokią apribotą informaciją reikia įsigyti prenumeratą reikalingo skyriaus peržiūrai.
Pavyzdys : jūs radote atsakymą į jums rūpimą klausimą WinOLS temoje. Ši tema randasi kategorijoje - ECM_01C - ECU / ECM / PCM MODIFIKAVIMAS Norint peržiūrėti reikalingą informaciją jums reikia įsigyti prenumeratą prie šios kategorijos. Tam reikia paspausti Meniu viršuje esančią nuorodą Subscriptions ir pasirinkti opciją - Subscribe to ECM_01C - 1 DAY . Apmokėjimas vykdomas per PAYPAL sistemą . Po apmokėjimo iš kart galėsite naudotis ne tik reikalingos temos bet ir visos šios kategorijos informacija vienos dienos laikotarpyje.

Kodėl reikia už kažką mokėti, jeigu nemokamos informacijos pilnas internetas ?
Taip, jūs esate teisūs ir tikrai neverta nieko mokėti jeigu :
- jūs turite begalę laisvo laiko informacijos paieškai
- jums tinka bet kokia nekonkreti informacija iš nepatikrintų šaltinių , iš serijos : Gal taip, o gal anaip, o gal kitap ir pan.
- jums nereikia profesionalių patarimų / metodikų, instrukcijų kaip sutvarkyti/suremontuoti/modifikuoti vieną ar kitą dalyką
- jūs norite tik sugaišti laiką ar paplepėti apie "nieką"

Visa informacija uždarose temose yra iš asmeninės patirties dirbant vien tik su GM automobilais nuo 2008 metų. Todėl tinkamai naudojantis duotomis instrukcijomis/metodikomis teigiamas rezultatas yra užprogramuotas. Jeigu duotoms problemoms nėra konkretaus sprendimo tai tokios temos niekada nepapuls į uždarą kategoriją. Tad burnos aušinimui ne vieta uždarose temose - ten reikia dirbti ir atlikti darbus iki galo. O kiekvienas darbas turi būti apmokamas .

P.S. Visiems plepalams yra skirti visi "nemokami" portalai tame tarpe ir šiame forume atvirose temose :D. Galite nemokamai diskutuoti , fantazuoti visomis temomis. Už tai tikrai niekas nepyks. Vietos visiems tikrai užteks ir niekas dėl to nepyks :)
Post Reply

Return to “SVETAINĖS SKYRELIS”